PC en randapparatuur

Bron ICT is onder andere dealer van HP-producten (pc/laptop/thin clients).

HP is een technologiebedrijf dat in meer dan 170 landen actief is. HP ontwikkelt technologie en diensten die oplossingen bieden voor de problemen en uitdagingen van mensen en bedrijven en die hen helpen hun mogelijkheden, aspiraties en dromen te verwezenlijken. HP ontwikkelt nieuwe methoden en ideeën om ervaringen met technologie eenvoudiger, waardevoller en vertrouwder te maken en de manier waarop onze klanten leven en werken te verbeteren. Geen ander bedrijf heeft zo’n compleet aanbod aan technologieproducten als HP. Zij leveren een verscheidenheid aan infrastructuur- en bedrijfsoplossingen, variërend van handhelds tot enkele van ´s werelds krachtigste supercomputer-installaties. Consumenten vinden bij ons een breed assortiment producten en services, van digitale fotografie tot digitaal entertainment en van computers tot printers voor thuisgebruik. Met die veelomvattende aanbod zijn we in staat de juiste producten, services en oplossingen te bieden voor de specifieke behoeften van onze klanten.

Naast pc, notebooks en servers biedt Bron ICT u een breed scala aan randapparatuur en verbruiksartikelen: printers, scanners, digitale camera’s, cartridges, toners, software-pakketten, antivirus etc. etc.

 

Installatie op locatie

Als u kiest voor kwaliteit van Bron ICT wordt de apparatuur bij u op locatie geïnstalleerd en geconfigureerd. U hoeft dus zelf geen kabels etc. aan te sluiten.

Ook de installatie van software en overzetten van evt. gegevens van ‘oude’ apparatuur behoort tot onze service.

Na de installatie krijgt u uitleg over de functionering van de apparatuur.

Wij vinden het belangrijk op een duidelijke en rustige manier de gebruiker wegwijs te maken met onze apparatuur.

 

Internet

Speciaal voor de particuliere markt adviseren wij u in Kliksafe produkten.

Kijk voor meer informatie bij onze Kliksafe afdeling of op www.kliksafe.nl.

 

Reparatie op locatie

Als uw pc hardware- of softwareproblemen vertoont is dat een lastige kwestie. Bron ICT repareert snel en adequaat uw hardware of software.
Ook voor PC randapparatuur zoals printers, scanners, digitale camera’s etc. bent u bij het juiste adres voor een deskundige probleemoplossing of (her)installatie.

Heeft u VRAGEN?

Neem dan contact met ons op.

Solcon
Panasonic
OKI
Office 365
Cloud Telefonie
Netgear
Microsoft Certified
HP Invent

Remote Support